Besi-best.tk

 

mir se vini

Ky aplikim ka nevojë për Java Virtual Machine, i cili nuk gjendet në kompjuterin tuaj.
Chati mund edhe të hapet me programin Mirc (shkarkoje tek www.mirc.com ). Për të hyrë në chat me të shkruani:
/server irc.albasoul.com në linjën e komandave.

Poll

a po ju pelqen webi

po (30) 81%

jo (7) 19%

Total votes: 37

News

Internet Solutions

10/11/2008 16:08
SiteMediator, ofron servise të ndryshme të internetit. Ne punojmë web faqe me teknologjitë: XHTML, DHTML, XML, CSS, Flash, JavaScript, ASP/PHP dhe me database MySQL, Oracle , MSSQL. Në varësi nga kërkesat tuaja, sajti juaj mund të jetë statik apo dinamik. Në rast se zgjedhni të bëni sajt dinamik,...
>>

Website launched

10/11/2008 16:07
www.besartv.publiku.com
>>

Search site