Besi-best.tk

Internet Solutions

10/11/2008 16:08

SiteMediator, ofron servise të ndryshme të internetit. Ne punojmë web faqe me teknologjitë: XHTML, DHTML, XML, CSS, Flash, JavaScript, ASP/PHP dhe me database MySQL, Oracle , MSSQL.

Në varësi nga kërkesat tuaja, sajti juaj mund të jetë statik apo dinamik. Në rast se zgjedhni të bëni sajt dinamik, atëher ne mundemi ta përdorim Joomla ose nëse preferoni mundemi ta bëjmë programin e mirëmbajtjes pres fillimit vetëm për ju.
Ne dizajnojmë webfaqe dhe bëjmë program të webit. Ne ju preferojmë sajte dinamike, për arsye të mirëmbajtjës, fleksibilitetit dhe shfrytëzueshmërisë më të lehtë.
Ne gjithëashtu përkujdesemi për të gjitha grafikat qe do të sajti juaj, në mënyrë që të ketë pamje sa më të mirë dhe tërheqëse për vizitorët, të jetë i lehtë në hapje dhe kompatibil më të gjitha platformat.

Për tu bindur në profesionalizmin tone hyni në webfaqen tone: www.sitemediator.com dhe shikoni disa nga punët e kryera nga stafi jonë.
Të gjithë klientëve tanë ju sigurojmë përkrahje teknike në kohëzgjatje një vjeçare, apo më shumë, në varësi nga kushtet e kontraktimit.  ju faliminderit per mirkuptim

Back

Search site